Πες μου μια ιστορία| Η νεράιδα

Κάπως έτσι ξεκινάει κι αυτό το παραμύθι. Η ερωτική ιστορία, μονόπλευρη ιστορία.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της, εκτός από μερικές φορές για τα τυπικά σε γιορτές και γενέθλια. Κοιτάς πολλές φορές κάποιες φωτογραφίες της και χάνεσαι στο βλέμμα της. Μπορεί και να είσαι ένας κρυφός θαυμαστής, αλλά δεν σε νοιάζει. Από καιρό έχεις μάθει για τα ενδιαφέροντα της και τα μέρη που συχνάζει, την αγαπημένη της μουσική και το επίπεδο γνώσης που έχει. Δείχνει προσοχή στην εμφάνιση της και φαίνεται το επάγγελμα που δραστηριοποιείται  να της αρέσει. Έχετε κάποιους κοινούς γνωστούς και φίλους και μερικές φορές μαθαίνεις νέα της.

Έχεις μάθει λίγα πράγματα για το παρελθόν της, στα ερωτικά. Εδώ και χρόνια έχει βγει από μια δύσκολη σχέση. Ένας πραγματικά χαζός που πλήγωσε έναν άγγελο. Το ντύσιμο της και η μουσική έδειχναν τα σημάδια ότι είχε κλειστεί στον εαυτό της.

Μοιάζει με μία νεράιδα με μαύρα ίσια μαλλιά, λευκή μεταξένια επιδερμίδα και στο χαμόγελο της φαίνονται οι όμορφες γωνίες. Εκφραστικά μάτια που εκπέμπουν μια λάμψη και δυο χείλη ίσως μεθυστικά, αλλά σίγουρα ερωτικά. Είναι γοητευτική και για κάποιο λόγο δείχνει να είναι η Ιουλιέτα που περιμένει το γράμμα από τον Ρωμαίο της.

Μάλλον της λείπει αυτή η ιστορία. Το κομμάτι από το δικό της παζλ.

Έχεις καταλάβει ότι είναι ένα πολύτιμο πετράδι, μια τέλεια γυναίκα. Αναρωτιέσαι πόσους βομβαρδισμούς υποψηφίων κυνηγών να έχει και κάνω πίσω. Δεν φοβάσαι την άρνηση, αλλά είναι τέλεια για να είναι αληθινή. Επίσης δεν γνωρίζεις τα ελαττώματα της.

Έτσι παίρνεις την απόφαση να συνεχίσεις όπως έχεις μάθει, να είσαι ένας κρυφός θαυμαστής και που ξέρεις;
Kάποια στιγμή ίσως να ταιριάξουν οι δρόμοι σας…

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: